Cautare

1693 de rezultate pentru "pisica pierduta pe str basarabiei and 88" (8.28 secunde)
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. Rasodnitei către str. ... Paul de 32 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism Opel Astra pe str. ... Nicolae Grigorescu catre str. ... 3, a surprins si accidentat pe S.
Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe Bd. Timisoara, dinspre str. ... Din impact, autoturismul Ford a patruns pe sensul opus de mers de circulatie intrand in coliziune cu un stalp de iluminat public.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str.
- atunci cand doresc sa traverseze o intersectie la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident ca nu vor reusi din cauza coloanei de autovehicule, sa ramana pe loc si sa astepte eliberarea intersectiei chiar daca intre timp se va derula inca un ciclu semaforic;
Barbu Vacarescu spre str. Ramuri Tei - str. Vidin - str. ... Dacia si pe str. ... • Pe aici ar fi trebuit sa circulam intr-un singur sens incepand de saptamana aceasta, insa schimbarea va fi introdusa abia de la inceputul lunii viitoare, a anuntat Administratia Strazilor.
- SECTOR 3 Locuitorii Sectorului 3 isi pot reinnoi contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta pana pe 31 martie 2014.
Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita la Seul Republica Coreea, s-a intalnit ieiri cu presedintii firmelor Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering (DSME), Korea Hydro and Nuclear Power si Samsung Corporation. ... Firma Korea Hydro and Nuclear Power s-a aratat interesata sa participe la construirea Unitatii nr.
AFI), iar pe romaneste [pron. ... Documentele, care rezida in diferite locatii pe diverse calculatoare server, pot fi regasite cu ajutorul unui identificator univoc numit URL.
Utilizarea pe scara larga a dispozitivelor digitale in activitatea de business a creat conditiile ideale pentru dezvoltarea spionajului cibernetic si lansarea de programe malware care pot fura datele companiilor.
Retail and e-Commerce in a new impactful era 30 iunie - Virtualized: ... Synergy and Disruption in the financial landscape 30 iulie - Virtualized: The State of IT OPS & Cybersecurity Asadar, pe 19 mai, incepand cu ora 14:00, se desfasoara Virtualized:
Prima editie a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. Artisti, vedete TV, profesionisti din industria muzicala au defilat pe covorul rosu. ... Seara a inceput odata cu sosirea primilor invitati pe covorul rosu, in jur de ora 19:00.
Confirmarile artistilor pentru editia 2013 de B’ESTFEST Summer Camp continua, Friction fiind cel mai recent nume adaugat pe afisul festivalului!
In Romania sunt aproximativ 5.000 de pacienti diagnosticati cu bolile Crohn si rectocolita Este in crestere numarul tinerilor, inclusiv cel al copiilor, afectati de bolile inflamatorii intestinale (BII), care, totusi, pot fi tinute sub control prin terapii biologice, extrem de costisitoare, avertizeaza specialistii participanti la cel de-al VIII-lea Congres consacrat BII, organizat de The European Crohn‘s and Colitis Organisation (ECCO) si Federatia Europeana a Asociatiilor pentru Boala Crohn si Colite (European Federation of Crohn‘s and Colitis Associations), Viena, 13 -16 februarie.
• Cell and Tissue Research, Germania, 1971, 1974; ... • Journal of Molecular and Cellular Cardiology, Statele Unite, 1978; ... • Biochemical and Biophysical Research Communications, Statele Unite, 1988, 1991;
Expozitia Body Mind and Spirit, care-si va desfasura cea de-a XV-a editie intre 10 si 12 Octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, vine pentru a oferi celor interesati de sanatatea trupului si de cea a spiritului, o alternativa la ritmul altert si stresant al traiului zilnic.
Expozitia Body Mind and Spirit, care-si va desfasura cea de-a XVI-a editie intre 27 februarie si 1 martie la Sala Palatului din Bucuresti, vine pentru a oferi celor interesati de sanatatea trupului si de cea a spiritului, o alternativa la ritmul altert si stresant al traiului zilnic.
Toate aceste aspecte se gasesc detaliate in cartea lui Bill Chalker Hair of the Alien, publicata in 2005 la New York, de catre Paraview Pocket Books, o divizie a editurii Simon and Schuster.
Pe cativa dintre membrii cei mai vechi ai HHC (Hope and Homes for Children) i-am intrebat care e beneficiul personal pe care il au din munca la aceasta fundatie si ce argumente ar avea ca sa-i convinga pe altii.
- Emmanuel Reynard, University of Laussanne -The heritage value of landforms - Dagmar Haase, Humboldt Universitat zu Berlin - Scenarios for sustainable European cities securing human well-being and biodiversity - Changsee He, Western Michigan University - Development of a Watershed Science for Sustainable Water Resources Management - Gerard Beltrando, Université Denis Diderot Paris - The Crau plain (west of Provence), a land of economic and ecological issues changing - Jurgen Breuste, University of Salzburg-The concept of eco-cities - Implementing the ecosystem service approach and reduce resource consumption - Ibrahim Atalay, Docuz Eylül University of Izmir-A New Approach on the Land Capability Classification - Dan Balteanu, Romanian Academy - Geography in a Global Environmental Change Context - Ioan Ianos, University of Bucharest - What does rural smart development means for Romania In cadrul conferintei, va fi inclusaa o serie de evenimente paralele, de mare interes fiind:
google-analytics.com